مزایای استفاده از چوب پلاست در نمای بیرونی

 

نمای ساختمان چوبی

 

 

مزایای استفاده از چوب پلاست در نمای بیرونی

درصنعت ساختمان‌سازی به طرف  بیرونی یک ساختمان نما گفته می‌شود و در طراحی ساختمان، نما مهم‌ترین بخش به‌شمار می‌رود زیرا نما چارچوب کار برای بقیه اجزای ساختمان را مشخص می‌کند. نما اولین چیزی است که می توانیم با دیدن یک ساختمان مشاهده نماییم و تاثیر اولین مشاهده همیشه می تواند خاطره ای زیبا خلق کند. بسیاری از نماها ارزش تاریخی دارند و در کشورهای گوناگون قوانین سختگیرانه‌ای در مورد موضوع تغییر نما وجود دارد که برخی از این قوانین هر گونه دگرگونی در نماهای تاریخی را ممنوع می‌کند.

اولین و قدیمی‌ترین وظیفه‌ای که نما به عهده دارد، وظیفهٔ محافظت از انسان‌ها در مقابل تهدیدهای بیرونی است. انسان برای حفاظت خود در برابر عوامل جوی و اقلیمی از یک طرف و حیوانات موذی و انسان‌های مزاحم از طرف دیگر، فضایی به نام خانه را برای خود ایجاد کرد و نما رخ زیبای این خانه است که در اولین نگاه به چشم خواهد آمد.

در معماری سنتی ایرانی، آرایشی که پس از پایان کار ساختمان بر آن بیفزایند را آمود می‌گویند، مانند تزیین الحاقی، نماسازی سنگی یا آجری، کاشیکاری و گچبری تلفیق سنگ و چوب ویا تلفیق آجر و چوب. نمای ساختمان شامل دوطرف اصلی ساختمان و یا قسمت های ورودی پشت بام و ورودی اصلی ساختمان بسته به شکل و نوع زمین می‌باشد.

 

دراجرا و طراحی نمای ساختمان یکی از تاثیرگذارترین عوامل، انتخاب مصالح متناسب آن است، این که بدانید چه مصالحی در کنار هم بهتر و زیباتر به چشم خواهند آمد و یا کدام یک از مقاومت کافی برای دوام در فضای بیرونی ساختمان برخوردار است، نکاتی وجود دارد که باید توجه ویژه ای به آن داشت.

 چوب پلاست یکی از مصالح جدید در طراحی نمای چوبی ساختمان‌ها می باشد. چوب پلاستیک می تواند جایگزین مناسبی برای چوب‌های فرآوری شده باشد. ترکیب چوب و مواد افزودنی چوب پلاستیک را در زمره یکی از پر مصرف‌ترین متریال‌های جهت استفاده در نمای ساختمان و دیواره های بیرونی قرار داده است .که امروزه با تکنولوژی جدید تولید چوب پلاست انجام می شود، دارای زیبایی و دوام کافی برای این بخش از ساختمان سازی است. 

تولید محصولات چوب پلاست در ابعاد و اندازه های مختلف و در طیف‌های رنگی متنوع در بازارعرضه می شوند. این تنوع محصول به طراحان  نمای ساختمان اجازه خواهد داد تا برای انتخاب خود گزینه های بسیاری را پیش رو داشته باشند. با توجه به اینکه چوب پلاستیک تنوع رنگی مناسبی  دارد و همچنین به خاطر ظاهر زیبای آن که حس چوب را به بیننده منتقل می کند به چشم کاربران ساختمان خوشایند خواهد بود.

پس از فرآیند تولید چوب پلاست در کارخانه و اجرای عملیات سطحی مورد دلخواه مشتری که شامل امباس، طرح چوب و یا براش می باشد متریال جهت نصب به محل پروژه ارسال می گردد، چوب پلاستیک به خاطر ساختار فیزیکی و تولید آن در مقابل سرما، گرما، بارندگی، رطوبت، حشرات و هر گونه تغییر شکل در محیط های بیرونی مقاوم می باشد. مسلما چوب پلاست در مقایسه با سنگ عایق حرارتی بهتری است. این محصولات به خاطر مواد استفاده شده در آن به هیچ وجه منبع تغذیه برای حشرات و قارچ های مولد پوسیدگی چوب نخواهند بود.

سنگها یکی از عناصر زیبا در دل طبیعت می باشند، این محصول درهنگام همنشینی با چوب پلاست ترکیبی مناسب را ارائه می‌دهند. پیشنهاد شرکت دکسان به مشتریان همیشه استفاده تلفیقی از چوب پلاست و سنگ بوده است و انتخاب رنگ های مناسب این دو متر یال می تواند جلوه ای زیبا به محصول نهایی نما بدهد. طیف رنگ کرم سنگ ها به زیبایی در کنار رنگ قهوه ای چوب پلاست جلوه خواهد داد. اتنخاب رنگ مناسب چوب پلاست و ترکیب آن با رنگ سنگ دقت و نگاهی هنرمندانه را می طلبد.

 

مزایای استفاده از چوب پلاست در نمای بیرونی

میزان استفاده از هر رنگ و جایگاه آن تعیین خواهد کرد که کدام نما زیباتر به چشم خواهد آمد. چوب پلاست به دلیل دارا بودن  رنگ بندی های گوناگون به مشتری این اجازه را خواهد داد تا بتواند رنگ دلخواه خود را با متریال های دیگر هماهنگ نماید.

ترکیب هندسی در نما از اهمیت بالایی بر خوردار است. ایجاد باکس برروی نما و بعد دادن به بعضی از قسمت ها می توان تفاتی اشکار در زیبایی نما ایجاد کند چوب پلاستیک با طراحی هندسه ای خوب و هنرمندانه نمای بیرونی ساختمان شما را متحول خواهد کرد. تنها کافیست که طراح دیدی خلاقانه به طراحی هندسه آن داشته باشد و در این کار نوآورانه عمل کند.

ترکیب دو رنگ متفاوت چوب پلاست نیز می تواند گزینه باشد تا طراحان باشد  بتوانند به وسیله آن در طراحی نما تنوع ایجاد کنند.این تفاوت رنگی با ایجاد سایه روشن در نمای ساختمان اگر خلاقانه صورت بگیرد میتوان به زیبایی نما کمک شایانی بنماید.

علاوه بر نمای ساختمان برای پوشش دیوارهای بیرونی هم می توان از چوب پلاست استفاده کرد.دیواره پاسیو وراهروها می تواند با پوشش چوب پلاست کاور شده و زیبایی خاص به پیرامون شما بدهد.

نصب چوب پلاست بر روی نما مستلزم  نصب زیر سازی فلزی بر روی دیوار یا نما می باشد. و پروفیل ها باید ضد زنگ خورده و با فاصله ۳۰ سانت شبکه سازی گردند و بعد پروفیل چوب پلاست با بست تی روی آن نصب شود. 

 

 

منبع تهیه مطلب : سایت  www.decksun.com

با تشکر از مدیریت محترم سایت دکسان برای مطالب مفید و سازنده

 

 

کلمات کلیدی :

پروفیل چوب پلاست-ورق چوب پلاستیک-کف پوش چوب پلاست-پلی وود-دیوارپوش چوب پلاستیک

چوب پلاستیک-چوب پلاست-دیوارپوش چوب پلاست-پروفیل چوب پلاستیک-کفپوش چوب پلاست-روف گاردن چوب پلاست-ورق چوب پلاستیک-محصولات چوب پلاست- کامپوزیت چوب پلاستیک-خط تولید چوب پلاست-خط تولید چوب پلاستیک-

wpc-wood plastic-wood plast-poly wood- Wood-Plastic Composite