صنعت بسته بندی|دستگاه بسته عوامل موثر بر بسته بندي|اهداف بسته بندي|تعريف بسته بندي|صنعت بسته بندي|عوامل موثر بر بسته بندي|اهداف بسته بندي|تعريف بسته بندي|صنعت بسته بندي|کاربرد بسته بندی|مزاياي بسته بندي|ماشين آلات بسته بندي|دستگاه بسته بندی

صنعت بسته بندی

سعي داريم در اين مطلب توضيحاتي پيرامون ، تاريخچه بسته بندي ، تعريف  بسته بندي ،اهداف بسته بندي و عوامل موثر بر بسته بندي بيان نماييم . چراکه امروزه بسته بندي به عنوان يک صنعت مطرح شده است و گستردگي فراواني در همه ابعاد زندگي بشر پيدا کرده است. بسته بندي علم، هنر و فن آوري محافظت از محصول براي نگهداري ، انبارش ، انتقال و توزيع، ذخيره، فروش و استفاده از آن است. بسته بندي شامل مراحل طراحي، ارزيابي، و تو ليد بسته‌ها مي شود.  بسته بندي بطور بسيار جامعي بر زندگي ما سايه افکنده‌است، بطوريکه ما در تمام اطراف خود آنرا مشاهده مي‌کنيم.از اقلام مواد غذايي و دارويي گرفته تا کالاهاي مصرفي و لوازم خانگي و کالاهاي صنعتي و استراتژيک مانند محصولات پتروشيميايي همه با بسته بندي مرتبط هستند. وظيفه اصلي بسته بندي محافظت از محصول است.بسته بندي با برچسب هاي استاندارد اين امکان را به ما مي‌دهد تا متوجه شويم چه نوع محصولي داخل بسته قرار دارد و شرايط حفظ و نگهداري آن چگونه است. سازمان جهاني استاندارد (ISO) و سازمان هاي معتبر و ملي استاندارد کشورهاي پيشرفته گام هاي مهمي در تدوين استانداردهاي بسته بندي و مشخصات فني آن برداشته اند.

تاريخچه  بسته بندي

تاريخ نشان داده است که در ابتداي تمدن بشري نيازي به بسته بندي مواد غذايي نبود، بلکه مردم براي بدست آوردن غذا از محلي به محل ديگر مي رفتند تا زماني که پناهگاههاي دايمي براي خود پيدا کردند. در چنين شرايطي ناچار بودند غذا را از محل هاي مختلف جمع آوري کنند و به محل سکونت خود بياورند. اين نياز باعث شد که اولين انواع بسته بندي نظير کدوهاي خشک شده، صدف ها، برگها، پوست حيوانات و ديگر مواد طبيعي مورد استفاده قرار بگيرند. براي انتقال آب، شير، ماست، روغن يا دوغ از پوست حيوانات  استفاده مي شد. از شاخ حيوانات براي حمل و نقل و ذخيره غذا و محصولات کشاورزي استفاده کردند (هنوز در مناطق استوايي از بامبو براي ذخيره سازي مواد غذايي استفاده مي شود.) بطور کلي ظهور انقلاب صنعتي به راستي تحول اساسي در نظام توليد کالايي ايجاد کرد. انقلاب صنعتي، جهان را با فوران کالاهاي گوناگون صنعتي روبرو کرد. تنوع کالاها و رقابت فشرده ميان توليد کنندگان و بازرگانان به تدريج هند را نيز علاوه بر علوم ديگر وارد مجموعه سيستم بسته بندي کرد .

 با پيشرفت بيشتر، علوم ديگري نظير روانشناسي فردي، اجتماعي و ارگونومي به اين مجموعه اضافه شد. توسعه بسته بندي سبب مستقل شدن اين صنعت از مجموعه صنايع ديگر شد و رقابت و نياز سبب گرديد که صنايع بسته بندي سهمي قابل توجه از بودجه هاي شرکتهاي توليدي را به خود اختصاص دهد. امروزه صنايع بسته بندي تبديل به يک تکنولوژي قدرتمند شده است.

تعريف بسته بندی

 بسته بندي عبارت است از هنر وعلم اماده سازي مواد غذايي براي انبار کردن،ودر نها يت،فروش .

بسته بندي بايد تا حد امکان ساده و ارزا ن باشد ضمن اينکه اهداف اوليه بسته بندي يعني،خاصيت حفاظتي و جذابيت رانيز دارا باشد .

هدف از بسته بندي کردن اين است که هم زمان نگهداري آنها افزايش يابد و هم بطور کلي از خطر عوامل فساد دروني و بيروني و اکسايش حفظ شود. رکود صنعت بسته بندي در ايران را مي توان ناشي از کمبود و گراني مواد اوليه بسته بندي و وسايل مورد نياز و کافي نبودن آگاهي صادر کنندگان در اين امر دانست.

 بسته بندي عبارت از محافظي است كه سلامت كالاي محتوي خود را پس از توليد تا مرحله ي مصرف حفظ مي نمايد . از طرفي بسته بندي علاوه بر اين حفاظت ، وظيفه ي ديگري نيز بر عهده دارد و آن شناسايي كالا به خريدار است . بسته بندي مانند پل ارتباطي ميان خريدار و كالاست كه بوسيله ي چهره ي خود ، به كالايش شخصيت مي دهد .

اهداف  بسته بندي

محافظت فيزيکي - اشياء قرار داده شده درون بسته نياز به محافظت در برابر ساير عوامل مانند ضربه، لرزش، فشار، حرارت و غيره... دارند.

لايه و مانع محافظتي - محافظت در برابر عدم ورود اکسيژن، بخار آب، گرد و خاک ، اشعه ماورابنفش و...، در بسته بندي مدنظر قرار مي گيرند. عدم نفوذپذيري بسته يک فاکتور اساسي و مهم در طراحي بسته بندي است. در بعضي از بسته ها از ماده جذب کننده اکسيژن براي کمک به طول عمر بسته و به ويژه محصول داخل آن استفاده مي‌شود.فشار هواي تعديل شده يا کنترل شده نيز در بعضي از بسته‌هاي غذا گنجانده شده‌است.

حفظ کيفيت محتويات داخل بسته و طولاني کردن عمر آن يکي از مهمترين وظايف بسته بندي است.

اطلاع رساني - اطلاعاتي مانند نحوه انبارش و استفاده از محصول، ترابري، چگونگي حذف يا نابود کردن بسته‌ها يا محصولات بر روي بسته‌ها چاپ شده و يا توسط برچسب آنها چسبيده مي شوند. تمامي محصولات غذايي، دارويي، پزشکي و شيميايي بسته بندي بايد با استانداردهاي معتبر بين المللي مطابقت داشته و در برخي موارد با قوانين بين المللي يا منطقه اي يا انجمني مانند FDA , IMDG code , و... مطابقت داشته باشند.

بازاريابي - بسته بندي‌ها و برچسب‌ها مي‌توانند توسط بازاريابان براي ترغيب مشتريان بالقوه براي خريد محصول استفاده شوند. طراحي بسته يک نمود بيروني ثابت و مهم براي دوجين از سالها بوده‌است.ارتباطات بازاريابي و طراحي‌هاي گرافيکي براي نما دادن به بسته و در اکثر موارد به عنوان نقطه اصلي فروش بکاربرده شده‌اند.

ايمني - بسته بندي نقشي مهم و اساسي در کاهش ريسک امنيتي براي سلامت محموله دارد. بسته‌ها با پوشش مقاومتي مناسب بهتر مي‌توانند در کاهش آسيب و همچنين جلوگيري از دستبرد به محصول مطلوب واقع شوند.

بسته‌ها مي‌توانند براي کاهش خطر دستبرد و دسترسي غير مجاز به کالا ، سازماندهي و مهندسي شوند: ساختمان بعضي از بسته‌ها براي جلوگيري از دسترسي غير مجاز عايق مقاومتي دارند و بعضي نيز داراي مهر و لاک براي جلوگيري از باز شدن و دستبرد مي باشند. بسته‌ها همچنين مي‌توانند شامل ابزارهايي مانند بسته‌هاي زنگ دار و يا برچسب‌هاي RFID باشند.

سهولت - بسته‌ها بايد ويژگي‌هايي را به همراه داشته باشند که باعث سهولت در توزيع، جابه جايي، نمايش، باز و بسته نمودن دوباره، فروش، استفاده و استفاده? مجدد از آن گردند.

 بسته بندي به سيستم هماهنگي اطلاق مي شود كه هدف از آن آماده سازي كالا جهت حمل و نقل، توزيع، انبارش ، فروش و مصرف باشد. بسته بندي يك عمليات تجاري پيچيده، پويا، علمي، هنري است كه در بنيادي ترين شكل خود ،كاركرد هاي محافظت، نگهداري، حمل و نقل، اطلاع رساني و فروش را شامل مي شود .بسته بندي نوعي عملكرد خدماتي است كه به خودي خودنمي تواند وجود داشته باشد زيرا به يك كالا نيازمند است .اگر كالا يي وجود نداشته باشد بسته بندي نيز وجود نخواهد داشت.

 

عوامل موثر بر  بسته بندي

?- الزامات :

:: کيفيت مناسب

:: سازگاري بسته با محصول

:: الزامات شرايط محيطي (خصوصا از لحاظ ايمني )

 

?- محافظت ونگهداري در برابر:

:: آسيب هاي مکانيکي

:: در طول توزيع

:: درطول انبارش

 

آسيب هاي شيميايي :

:: اکسيداسيون

:: فراريت

:: فاسد شدن

:: اثر متقابل بسته و محصول

:: آسيب هاي محيطي

:: ميکروبي /حشرات /حيوانات آلوده

:: مشخصات و اطلاعات

:: جاذبه هاي بازار

:: راحتي مصرف کننده

 

يكي از روشهاي طبقه بندي  بسته بندي ها طبقه بندي آنها بر اساس جنس مواد مصرفي است :

شيشه و ظروف شيشه اي:

يکي از قديميترين ظروف بسته بندي مخصوصا" در مورد مواد غذايي ظروف شيشه اي مي باشد اعتقاد بر اين است که شيشه گري نوعي از صنعت کوزه گري بوده و قدمت آن به 7000 سال قبل از ميلاد مسيح بر مي گردد ودر باستان ساخت بطريهاي شيشه اي يک صنعت مهم بشمار مي آمد .

مزايا شيشه :

1- شيشه از نظر شيميايي خنثي است به عبارتي آن با ماده محتوي خود هيچگونه واکنشي انجام نمي دهد. طعم و مزه محصول بسته بندي شده در شيشه بدون تغيير حفظ مي شود.

2- شيشه غير قابل نفوذ، فاقد بو و بهداشتي مي باشد.

3- ظروف شيشه از استحکام خوبي بر خورداراست و به اشکال، اندازه ها و رنگهاي مختلف ساخته مي شود.

4- شيشه شفاف بوده و اجازه رؤيت محتوي خود را به خريدار و عرضه آن توسط فروشنده در فروشگاههاي زنجيره اي مي دهد.

معايب شيشه و ظروف شيشه اي:

1- شيشه حساس به شوکهاي حرارتي و عوامل خارجي بوده لذا ميزان درصد شکستن شيشه يا ظروف شيشه اي در مقايسه با مواد اوليه بسته بندي ديگر بالاست.

2- ظروف شيشه وزن زيادي دارد که باعث افزايش هزينه حمل و نقل آن نسبت به انواع ديگر مواد بسته بندي مي شود.

3- اين خطر وجود دارد که در هنگام پر نمودن محصول در ظروف شيشه اي قسمتي از آن، خرده شده به مواد غذايي انتقال يابد.

در حال حاضر 85 درصد از کارخانه هاي نوشابه سازي از بطري شيشه اي و 15 درصد از کنسروهاي توليد شده در جار شيشه اي بسته بندي مي شوند. جار شيشه اي مانند قوطي فلزي کاملا غير قابل  نفوذ به اکسيژن، رطوبت و غيره است، شايان ذکر است که خوردگي در جار شيشه اي به ندرت ايجاد مي شود.

 

ظروف فلزي يا حلبي:

تاريخچه ساخت ظروف فلزي در دنيا و در ايران

تاريخ ساخت ظروف فلزي به 23 سال قبل از ميلاد مسيح نسبت داده مي شود. فلز قلع در حدود سال 1240ميلادي در شهر بوهيما توسط يک کارگر انگليسي کشف گرديد. تاريخ کشف و ساخت آهن سفيد به سالهاي بين1575 ميلادي يعني از زماني که قلع به آلمان صادر گرديد،برمي گردد. در سال 1665 ميلدي در انگليس کوشش شد تا آهن سفيد ساخته شود، تا اينکه بالاخره در سالهاي بين 1720 و 1730 ميلادي توانستند توفيق در اين امر حاصل نماينددر سال 1804 ميلادي نيکلا اپرت بطور تجربي براي نگهداري مواد غذايي به روشهاي خشک کردن، دودي کردن و بسته بندي مواد غذايي در قوطي فلزي دست يافت؛ سپس از اين روش در صنعت کمپوت و کنسرو سازي استفاده گرديد که بنام اپر تيزاسيون معروف شد. در سال 1810 ميلادي پيتر ساخت قوطي فلزي از جنس فولاد که با پوشش يک لايه قلع توصيه کرد. در سال 1812 ميلادي بطور ابتدايي اولين کارگاه کنسرو سازي در بوستون امريکا شروع به کار کرد. در سال 1856 ميلادي براي بسته بندي نمودن شير تغليظ شده (شير کندانسه)، صدف دريايي و ذرت درقوطيهاي فلزي اجرا شد. بعد از ساخت اتوکلاو در سال 1874 ميلادي توسط استيونسون طرح توليد قوطي به روش پيوسته انجام شد. در سال 1906 ميلادي سازماني تحت عنوان سازمان ملي صنايع کنسرو تأسيس و سپس مرکز تحقيقاتي براي اين صنعت آغاز به کار کرد.در سال 1958 قوطي آلومينيومي براي اولين بار توليد شد. توليد اين قوطي بعلت داشتن مزايايي شامل حمل و نقل آسان و مقاومت نسبتا بالا در مقابل تغيرات شيميايي، بسرعت توسعه يافت.

اما در کشورمان ساخت قوطي فلزي از سال1307 شمسي توسط شخصي به نام درخشان در رابطه با نگهداري مواد غذايي مورد توجه قرار گرفت. وسايل ساخت و توليد قوطي فلزي در سال 1309 به طور دستي با استفاده از قيچي، دستگاه برش، لوله کن و غيره انجام شد. براي جلوگيري از ضايعات و افزايش زمان ماندگاري محصولات کشاورزي در سال 1311-1312 از قوطي فلزي براي نگهداري نخود سبز وغيره بهره گرفتند. در سال 1330 اولين قوطي فلزي جهت بسته بندي روغن نباتي جامد بوسيله دستگاه مدرن ساخته شد و در سال1344 سيستم اک زني اتوماتيک در ايران نصب و مورد بهره برداري قرار گرفت. در حال حاضر قوطي فلزي توسط شرکتهاي بسته بندي ساخته ميشود براي توليد قوطي توسط شرکتها، ورقهاي فلزي و حتي 10 نوع لاک مجاز از خارج وارد مي شود. در سال 1998 در جهان براي بسته بندي نمودن محصولات، 7/3 درصد از قوطيهاي فلزي استفاده مي شود. گزارش شده است که در اروپا و امريکا ميزان استفاده نمودن از قوطي فلزي براي بسته بندي نمودن اغلب مواد غذايي کنسروي کاهش يافته است.

مزايا و معايب قوطي فلزي:

چنانچه مواد در قوطي فلزي بسته بندي شود زمان ماندگاري آنها در مقايسه با مواد اوليه بسته بندي ديگر، به مراتب افزايش مي يابد. مواد اوليه بسته بندي شده در قوطي فلزي را بدون اينکه در آنها تغييرات ارگانوپتيکي حاصل شود مي توان به مدت 2 الي چند سال نگهداري نمود.

مزاياي قوطي فلزي:

1- اغلب آنها در مقابل ضربه هاي خارجي مقاوم هستند.

2- قوطي فلزي در مقابل درجه حرارت بالا (درجه حرارت استريليزاسيون) از مقاومت بالايي برخودار است.

3- اين مواد اوليه بسته بندي، از مقاومت فوق العاده نسبت به نفوذ رطوبت، نور واکسيژن نشان مي دهد.

4- خاصيت مسموم کنندگي در آنها پايين است.

معايب قوطي فلزي:

1- در آنها پديده خوردگي در مقايسه با مواد اوليه بسته بندي ديگر سريعتر انجام مي شود. در اثر خوردگي تغيراتي در سطح و داخل قوطي ايجاد مي شود. به خصوص هيدروژن آزاد شده در داخل قوطي، منجر به بادکردگي قوطي فلزي و در نتيجه سوراخ شدن( ) آن مي شود.

2- خوردگي حاصل درقوطي فلزي مي تواند باعث تغيير رنگ و کاهش ويتامينهاي مواد غذايي گردد.

آلومينيوم

بيش از چهل سال است که ظروف آلومينيومي بخش عمده اي از مواد اوليه در صنعت بسته بندي را تشکيل مي دهد. فراواني اين فلز بعنوان منبع طبيعي، خواص ذاتي، تحمل حرارت و باز يابي آن به همراه انرژي پيشرفته، باعث شده است که براي بسته بندي انواع مواد مورد استفاده گردد. بيش از 8 درصد از پوسته کره زمين را آلومينيوم تشکيل مي دهد. حدس زده مي شود که در دنيا حدود 12 ميليارد ذخيره آلومينيومي وجود داشته باشد. سنگ آلومينيوم به صورت بوکسيت، که حاوي اکسيد آلومينيوم، اکسيدهاي سليسيوم، آهن و ساير فلزات است، از معدن استخراج مي شود. آلومينا با کمک فرايند شيميايي سود در درجه حرارت بالا بدست مي آيد تا تمام ناخالصيها گرفته شده و بعد محلول شيميايي براي تجزيه آلومينا به آن افزوده مي شود که سرانجام پس از ته نشين شدن و خروج از صافي در معرض حرارت قرار مي گيردتا آب آن تبخير شود. جسم ظريف سفيد رنگ بجاي مانده ظاهري شبيه به آرد دارد. وزن مخصوص آلومينيوم 7/2 گرم بر سانتيمتر مکعب مي باشد که اگر به صورت ذوب شده باشد، مي توان به صورت فويل و نوار باريک شکل بگيرد. ضخامت آلومينيوم به صورت فويل براي بسته بندي نمودن مواد غذايي20-7 ميکرومتر و به صورت نوار 21-350 ميکرومتر است اما اغلب در بسته نمودن مواد غذايي از فويل آلومينيومي به ضخامت 7-12 ميکرومتر استفاده مي شود. براي بسته نمودن پنيرهاي پروسس از فئيل آلومينيومي به ضخامت 9-15 ميکرو متر بهره مي گيرند. براي در پوش زدن بطري شيشه اي شير، نوار آلومينيومي به ضخامت40- 65 ميکرو متر و جهت بسته بندي نمودن مواد غذايي منجمد شده آماده و مربا با حجم کوچک (مربا مخصوص رستوران) نوار آلومينيومي به ضخامت 80-150 ميکرومتر استفاده مي شود.

سال1998 در جهان، 40 درصد کل مواد غذايي توسط آلومينيوم بسته بندي مي شوند. کارخانه هاي مواد غذايي در اروپا تا سال 1998 بيش از 260000 تن مواد غذايي را در قوطي هاي آلومينيومي بسته بندي نمودند، که اين مقدار 170000 تن بيش از 10 سال گذشته بوده است. تقريبا 15 ميليارد قوطي آلومينيومي مخصوص نوشابه در همين سال توليد شده است. بطور متوسط 40 درصد از کل بسته بندي نوشابه هاي مصرفي را قوطي هاي آلومينيومي تشکيل مي دهند.

مزايا ظروف آلومينيومي:

آلومينيوم در مقابل اکسيژن و رطوبت از حساسيت کمتري برخورداراست. اين موضوع به تشکيل اکسيد آلومينيوم ايجاد شده د رسطح فويل يا نوار بر مي گردد. سطوح اکسيد شده در مقابل حرارت حساس مي باشند. اگر از آلومينيوم بعنوان مود اوليه بسته بندي استفاده شود، بايد سطح آن توسط لاک يا يک لايه مواد پلاستيکي پوشانده شود. يکي از مزاياي فويل آلومينيوم اينست که سمي نيست. شايان ذکر است که در آلومينيوم لاک اندود شده، انتقال آلومينيوم به مواد محتوي خود فقط 1 ميلي گرم براي هر کيلوگرم خواهد بود. بطور کلي روزانه 10-40 ميلي گرم توسط جيره غذايي وارد بدن انسان مي شود که اين مقدار نيز دفع مي گردد. ظروف آلومينيومي سبک بوده و از مقاومت خوبي در مقابل خوردگي و فساد شيميايي بر خوردار است.

 

 پلاستيك ها :

بعد از جنگ جهاني دوم ، استفاده از مواد پلاستيكي بطور معمول در صنايع بسته بندي رواج پيدا كرد و امروزه كاربرد آنها در اين امر از نظر ميزان مصرف در درجه ي اول اهميت قرار دارد.

مزاياي پلاستيك ها در بسته بندي:

1. داراي وزن مخصوص كم و قيمت نسبتا"‌پايين هستند

2. از قابليت شكل پذيري بالايي در دستگاههاي اتوماتيك بسته بندي برخوردارند .

3. در مقابل تعداد زيادي از اسيدها و قليا ها مقاومند .

4. با اضافه كردن افزودني هايي مي توان بر خواص آنها افزود .

در مقابل ، مشكلاتي كه از لحاظ زيست محيطي ايجاد مي كنند طراحان را در اين مورد در تنگنا قرار مي دهد .

كاغذ:

بسياري از محصولات سلولزي را بدين نام مي شناسيم كه مزاياي زير را جهت بسته بندي فراهم مي نمايند :

1. از اعطاف پذيري خوبي برخوردار است.

2. قابليت شكل و چاپ خوبي دارد.

3. ممانعت كننده ي خوبي در برابر نور است

4. قابل بازيافت است و در محيط نيز به سرعت تجزيه مي شود

و در مقابل معايبي چون :

1. در مقابل نفوذ رطوبت مقاومت خوبي ندارد

2. نفوذ گاز و روغن از آن امكان پذير است

3. قابليت دوخت خوبي ندارد .

برچسب ها :صنعت بسته بندي|دستگاه بسته عوامل موثر بر بسته بندي|اهداف بسته بندي|تعريف بسته بندي|صنعت بسته بندي|عوامل موثر بر بسته بندي|اهداف بسته بندي|تعريف بسته بندي|صنعت بسته بندي|کاربرد بسته بندي|مزاياي بسته بندي|ماشين آلات بسته بندي|دستگاه بسته بندي

خط تولید  ، خدمات فنی و مهندسی ،کارخانه تولید ،خط تولید لوله پنج لایه pex،خط تولید لوله پکس ،محصولات پلیمری ،صنعت پلیمر ، محصولات لاستیک و پلاستیک ، ماشین آلات تولید ،راه اندازی کارخانه ، نصب و راه اندازی خط تولید ، مشاوره صنعتی ، مشاوره تولیدی ،سرمایه گذاری صنعتی و تولیدی ، طرح توجیهی ، پروژه صنعتی ، سازنده خط تولید ،سازنده ماشین آلات ،اکسترود تولید ،سازنده اکسترودر تولید ،اکستروژن ،سازنده_دستگاه تولید لوله پنج لایه ،پلیمر ،تکنولوژی تولید ،فرآیند تولید ،تجهیزات صنعتی،

خط توليد پروفيل در و پنجره upvc، خط توليد داکت برق، خط توليد پنل ديوارپوش ، پانل ديواري و سقف کاذب pvc، خط توليد لوله پليکا PVC، خط توليد لوله تک لايه PEX ،خط توليد لوله پنج لايه کامپوزيت آلومينيوم و پکس  PEX AL PEX، خط توليد لوله يک لايه وچند لايه پلي اتيلن و پلي پروپيلن و پکس PP,PE,PEX، دستگاه لمينيت پانل، دستگاه هات استمپ پانل PVc خط UV ، هاي لايت يا براق پانل

,p production line FIVE LAYER PIPE ,PEX FIVE LAYER PIPE ,PIPING_PEX ,TUBE PEX ,PEX piping, ,PEX_AL_PEX ,PEX PIPE ,PEX_TUBE,production line ,PRODUCTION LINE POLYMER ,Trading Company, ,Production plan ,Industrial design ,Production Project ,Industrial project ,Technical Services ,Engineering services ,production technology ,Production Process ,Industrial equipment ,Machinery, ,Machine ,Setup Factory ,Installation production line Industry,Extrude,extrusion ,Industrial, ,Manufacturer production line, Manufacturer machines and machinery, #pex_pipe_production_line,

,Pex pipe machinery, Pex pipe machine, FIVE LAYER PIPE , ، PIPE PEX-AL-PEX ، pex five layer pipe production line, pex piping production machine  pex pipe، pex tube machinery، PEX tubing، PIPE MANUFACTURE pex-al-pex-pipe-five-layer-production-line-machinery-machine- piping-tubing-tube-ManufacturerEX-AL-PEX PIPE production machine|pex five layer pipe production line| piping machinery| tube tube|PEX tubing| tubing MANUFACTURE FIVE LAYER PIPE , , PERT ، PIPE PEX-AL-PEX ،pex pipe , pex five layer pipe production line, pex pipe production line  pex، pex piping ، pex pipe mashinery، PEX PIPE MACHINE،PEX AL PEX PIPE

خط توليد لوله پنج لايه و تک لایه آلومینیوم و پکس pex ، ماشین آلات توليد لوله پنج لایه و تک لایه پکس PEX ، دستگاه تولید لوله هاي پنج لايه ، کارخانه تولید لوله پنج لایه PEX ، خط تولید لوله تک لایه PEX , PERT خط-تولید-دستگاه-لوله-پنج-لایه-پکس-آلومینیومخط توليد لوله پنج لايه و تک لایه کامپوزیت آلومینیوم و پکس pex ، ماشین آلات توليد لوله پنج لایه و تک لایه پکس PEX ، دستگاه تولید لوله هاي پنج لايه ، کارخانه تولید لوله پلي اتيلن PEX ،